Biltillbehör en djungel

april 10, 2008 08:39 by Blofeld

Inte har man direkt årets modell av bil. Och för att hålla kvar värdet någorlunda så har jag funderat på att piffa upp den lite med nya lister runt rutorna på mina dörrar bland annat. Men att köpa dem hos Saab kostar typ 1500 st. Inget som jag känner för att lägga ut, så jag har börjat leta hos en del skrotar, men då kommer problemet att de har bilder på ungefär 2% av utbudet vilket omöjliggör att köpa via nätet.
Jag skulle dessutom behöva en ny SID och en ny insugsfläkt för AC:n som tillsammans kostar en bit över 4000. SID:en har jag iofs läst att man kan plocka ur och ta ett strykjärn och värma försiktigt på flatkabeln för att fixa till så den nästan blir som ny (om man har tur).
Och som det inte vore nog med utgifter så fick jag ett kluckljud på höger fram igår efter jag bytte till sommarfälgarna, så det kanske blir dags att byta hjullager snart dessutom. Får hoppas man kan fixa allt själv så man slipper låna pengar för att ha råd med dyra bilverkstäder.

Frågan är om det är värt att lägga ut 5000 för att bibehålla värdet, känns som det går på ett ut. Men det är väl klart att det är så att biltillverkarna inte vill att man ska ha fräscha bilar som rullar i många år, utan att folk köper nya bilar istället.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 15:22