En bra deal med GROUPON!

februari 29, 2012 11:27 by admin

Jag har velat åka på någon weekend länge nu och kanske faktiskt till en herrgård. SÅ jag har snurrat på nätet fram och tillbaka för att bara så fastna för just min herrgård. Jag hittade iallafall Hennikehammars Herrgård. 2 dygns lyxpaket för 3850:-/person. Ja, något dyrt för min del, men jag kom och tänka på en sajt som jag har lagt som favoriter. Bra deals på groupon och där hittade jag en super bra DEAL.

 • Lyxig herrgårdsweekend för två personer på Hennickehammars Herrgård
 • Boende i dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Mousserande vin och fruktkorg på rummet
 • Coffee break med hembakat bröd vid ankomst
 • Vacker 1700-tals herrgård med prisad White Guide-restaurang
 • Allt detta för ett pris av från 995:-/person. Rabatten är 1205:-. Kommer absolut att boka denna weekend med min kära hälft. Kanske jag lägger till en SPA behandling med. Men det kan det vara värt. Kolla bara in bilden på herrgården Cool. Helt underbart och i slutet av april då bär det av för mig och min man! Fast han vet dock inte om det ännu, ska ge honom det i gåva på fredag för då fyller 49 han år!!

  Hm.... det ser ut som om det spökar där, härligt ;-)


  Just nu värderat 1.6 av 734 människor

  • Currently 1,598094/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

  Comments

  Add comment


  (Will show your Gravatar icon)  

    Country flag

  [b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]  Live preview

  juni 18. 2018 15:27