Förbud mot mobil i bilen

april 10, 2008 09:04 by Blofeld

Läste just en artikel om ett förslag från vägverket, som äntligen kommer med något vettigt, dock inte något originellt men ändå ett som borde införas. Vet inte hur många gånger jag legat bakom förvirrade människor som velar fram och tillbaka över vägbanan på grund av att de pratar i mobiltelefon samtidigt som de kör. Jag får dock erkänna att det hänt mig ett par gånger själv, men oftast har jag låtit den ligga tills jag kan stanna. För det underlättar inte direkt körningen genom att sitta och fippla med den. Och rena skräckexemplet är ju folk som sitter och skickar SMS samtidigt som de kör, jodu jag har en kompis som brukar göra det allt för ofta.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

april 12. 2008 14:19

Acke

Frågan är väl hur många som kommer följa lagen? Visst kan det vara vettigt med det här, men jag undrar vilken effekt den kommer ha... jämför med illegal nedladdning, så länge det är svårt att bli tagen så fortsätter folk oavsett vad lagen säger!

Acke

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 18. 2018 15:23